Il Nobile is een premium extra vergine olijfolie, samengesteld uit een uitgebreide selectie kwaliteitsoliën om het beste van de olieproductie van Carapelli te bieden.

Een evenwichtige symfonie van extra vergine olijfolie in genummerde flessen om de kostbaarheid ervan te beschermen. Dankzij haar evenwichtige smaakprofiel is deze olie bijzonder geschikt in de keuken.

Net als de andere extra vergine oliën van Carapelli voldoet Il Nobile aan de meest restrictieve fysisch-chemische vereisten van de wet om kwaliteit en versheid tot de houdbaarheidsdatum te verzekeren. Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

De olie is gebotteld in een speciale fles van donker glas die ze tegen uv-straling beschermt, waardoor de typische kleur, smaak en geur van Carapelli optimaal bewaard worden. Il Nobile brengt elegante kwaliteit en een tijdloze traditie op tafel. De fles wordt geleverd met een innovatieve antidrupserveerdop, perfect om precies en gemakkelijk van haar kwaliteit te kunnen genieten.

NOTEN

Olijven:  Hoofzakelijk geselecteerd uit de soorten Picual, Picudo, Hojiblanda en Koroneiki
Aroma:  Gedomineerd door verse olijfvruchten
Smaak:  heel aangenaam met duidelijke tonen van groene artisjokbladeren, en groenten gecombineerd met een vleugje groen gras en appel.
Zuurtegraad:  < 0,5% Lekker bij:  Gevogelte, vis, salades

carapelli_il_nobile_evoo_3